dijous, 13 d’octubre del 2011

La Seu Vella de Lleida



Reconstrucció en 3D de la Seu Vella de Lleida a partir de photosynth (controls de navegació) feta amb 572 fotografies meves i de Manuela Fruda.

M'agrada molt la vista inicial, en mode Point Cloud, que dona una vista poc habitual de la Seu. Aconsello mantenir aquesta vista mentre cliques als diferents highlights (fotos laterals en petit) i observar el moviment de la Seu, espereu a que carregui l'edifici sencer.

En un primer moment em va semblar que 3D view quedava  limitat, però cada cop m'agrada més. La navegació que pots fer a travès de les fotos és realment interessant, i et permet arribar a veure detalls molt interessants a la Porta de Sant Berenguer, a la Porta de l'Anunciació i a la Porta dels Apòstols; o clicant a les fletxes laterals veure totes les perspectives del Campanar.

L'Overhead ens mostra la planta exacte de l'edifici, i els highlights queden repartits sobre el mapa i el resultat poc té que envejar al croquis oficial.

---
Embed Code:
<iframe frameborder="0" height="400" src="http://photosynth.net/embed.aspx?cid=a4bf6059-f4cf-45cb-b6f9-2c572f670458&amp;delayLoad=true&amp;slideShowPlaying=false" width="638"></iframe>