dijous, 10 de novembre del 2011

Panoràmiques d'acampadatrs

M'estreno amb les panoràmiques recuperant material que vaig crear per l'Acampada Terrassa. No se ven bé perque, mentre gravava les assemblees vaig tirar unes fotografies per mostrar tota la gent que hi havia al Raval. Algunes les vaig usar en un vídeo, però realment no en tenia molt clar quin ús en podia fer, fins que he trobat aquest recurs.



Dissabte 21 de maig de 2011 a les 21:15, assemblea del dia de reflexió, molts curiosos es van acostar a veure el fenomen en versió local. No se perquè el panorama no agafar els 360º, quan a extrem i extrem es veu la farola, però crec que reflecteix molt bé la gran quantitat de gent qui hi havia aquell dia.



Diumenge 22 de maig de 2011 a les 20:10,  dia d'eleccions i aquesta hora els col·legis electorals feia poc que havien tancat, tarda d'incertesa però de poca preocupació pel resultat electoral. La panoràmica agafa només 180º. 


Dilluns 23 de maig de 2011 a les 21:45,  aquesta hora ja no hi quedava massa gent, crec que s'aprecia l'immens treball logístic fet en dos dies i la il·lusió que hi ha en al cara de la gent. El panorama és de 360º i com detall tècnic afegir que és l'únic fet a partir de fotos verticals.



Dimecres 25 de maig de 2011 a les 20:35, dies de consolidació de l'acampada, molta activitat i molta aspectació pel que passarà. El panorama és de 360º, tècnicament crec que és el millor.



Divendres 27 de maig de 2011 a les 20:30, un dels dies més multitudinaris de l'acampada, aquell mateix matí havien intentat desallotjar Plaça Catalunya amb duríssimes carregues policials. El panorama és de 360º però al estar en un racó hi ha tota una informació que es perd.



Dimecres 1 de juny de 2011 a les 20:40, el dia que va venir el Arcadi Oliveres i la Miren Etxebarreta a fer una xerrada, hi ha qui afirma que va ser el dia que va venir més gent. El panorama és només 180º i és l'únic que esta fet mirant cap al orador, els altres estant fets des de l'orador mirant cap al públic.

Sense cap raó vaig deixar de tirar els fotos per mostrar la gent que hi havia, però si que vaig continuar gravant totes les assembles. El dia que revisi aquell material ja ho explicaré (si algú està interessat en consultar-lo només m'ho ha de demanar).